ČTK se zajímala o to, jak vedoucí na táborech zvládají s dětmi současné tropické počasí. Ujistili jsme ji, že situaci rozhodně nepodceňujeme a děláme všechna potřebná opatření. Článek převzalo hodně médií, především rádia.

Velká gratulace mladým hasičům! Po pěti letech vezou zlato z olympiády hasičské mládeže. Písková Lhota obhájila prvenství z Opole a Villachu v kategorii dívek. A co víc: kluci z Bludova mají stříbro a kluci z Piskovky berou skvělé 5.misto. Česko dosahuje nejlepšího výsledku za posledních 15 let. Jsme nejúspěšnější výpravou dětí a mládeže. Skláním se před celou českou mládežnickou výpravou. 39 stupňů ve stínu. Jste všichni borci!,“ píše vítězům starostka SH ČMS Monika Němečková.

Reportáže z našich táborů: Pořád ČT Zprávičky natáčel na táboře v Dražičkách nebo zajel na Bruntálsko, kde táboří ostravští tomíci z oddílu TOM Sirius.

Server ADAM.cz a časopis Archa se těší na Vaše příspěvky z prázdnin. Podělte se s ostatními o své prázdninové zážitky. Své příspěvky zasílejte, prosím, již v průběhu prázdnin. Více

Ještě pár dnů (do 27. 7.) se můžete přihlásit do výběrového řízení MŠMT, které hledá zástupce mladých lidí do Rady pro mládež, neformální a zájmové vzdělávání. Více zde