Rádi bychom Vás pozvali na Otevřené akademické mistrovství ČR v TFA, které proběhne ve čtvrtek 13. října 2022. a to již tradičně v areálu kolejí Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava, Studentská 1770/1, 708 00 Ostrava-Poruba. Záštitu nad mistrovstvím převzala Mgr. Andrea Hoffmannová, Ph.D. náměstkyně primátora statutárního města Ostravy.

Mistrovství je určeno pro studenty prezenčního a kombinovaného studia vysokých škol, vyšších odborných škol a středních škol z ČR a zahraničí a také pro pozvané závodníky. Bližší informace naleznete na https://www.fbi.vsb.cz/cs/o-fakulte/pozarni-sport/ nebo www.facebook.com/akademicke.mistrovstvi.v.pozarnim.sportu. Přihlašování probíhá do pátku 7. 10. 2022. V případě jakýchkoliv dotazů piště na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Pořadateli jsou ČAATS, z. s. Klub technických sportů - Studentský klub požárního sportu, p. s. ve spolupráci s Vysokou školou báňskou – Technickou univerzitou Ostrava a její Fakulta bezpečnostního inženýrství, Sdružením hasičů Čech, Moravy a Slezska, Hasičským záchranným sborem Moravskoslezského kraje, Českou asociací akademických technických sportů a městem Ostrava.

PŘIHLÁŠKA

PROPOZICE