V neděli 14. května se konalo okresní kolo hry Plamen na Městském stadionu Střelnice v Domažlicích. Utkat se o první příčky se sjela družstva mladých hasičů z dobrovolných sborů z celého Chodska. Mladí hasiči se museli poprat s řadou disciplín, a to štafetou CTIF, štafetou 4x60 metrů, štafetou požárních dvojic a v neposlední řadě to byla i disciplína požárních útoků. Do celkových výsledků se započítával i Požární útok CTIF, který se již konal 15. dubna v areálu bývalých kasáren v Domažlicích. Týmy soutěžily ve dvou kategoriích, a to mladších a starších. V kategorii mladších první místo obsadily Milavče, na druhém místě skončilo Klenčí pod Čerchovem a na třetím Folmava. Co se týká starších, tak zvítězily Milavče, na druhém místě skončily Poděvousy a na třetím Klenčí pod Čerchovem. Družstva umístěná na první příčce postupují na krajské kolo hry Plamen, které se koná 10. a 11. června na TJ Sokol Plzeň Petřín.

Ve stejný den se konalo i okresní kolo běhu na 60 m s překážkami. Zde byla kategorie mladší dívky a chlapci a starší dívky a chlapci. Celkem se zúčastnilo 36 závodníků. V každé kategorii postupují 4 závodníci na krajské kolo běhu na 60 m s překážkami, které se koná 11. června na TJ Sokol Plzeň Petřín.

Celý den nás provázel strach z blížícího se deště, ale naštěstí se předpověď nenaplnila a nepršelo. Bohužel se štáb soutěže musel potýkat s menšími problémy ohledně časomíry, která si dělala, co chtěla a zastavovala se, tudíž musely být opakovány některé rozběhy. Zdržení bylo i při požárních útocích, následkem čehož bylo ukončení okresního kola až po 18 hod.

Výsledky jednotlivců:

Mladší dívky: 1. Pamulová Lenka (Meclov)

                        2. Vargatová Eliška (Klenčí pod Čerchovem)

                        3. Jánská Kristýna (Poděvousy)                                                                              

(ze čtvrtého místa postoupila Bauerová Laura – Poděvousy)

Mladší chlapci:           1. Panírek Josef (Klenčí pod Čerchovem)

                                   2. Janda Jonáš (Klenčí pod Čerchovem)

                                   3. Horna Josef (Klenčí pod Čerchovem)

(ze čtvrtého místa postoupil Šlehofer Ondřej – Meclov)

Starší dívky:   1. Baláková Klára (Milavče)

                        2. Chvalová Šárka (Poděvousy)

                        3. Duchková Elen (Poděvousy)

(ze čtvrtého místa postoupila Bímová Adéla – Pocinovice)

Starší chlapci: 1. Vaněk Adam (Petrovice)

                        2. Báha Aleš (Pocinovice)

                        3. Janda Filip (Klenčí pod Čerchovem)

(ze čtvrtého místa postoupil Faul Kristián – Pocinovice)