MŠMT vypsalo dotační výzvu na realizaci aktivit pro uprchlíky z Ukrajiny. Financování akcí proběhne formou tzv. šablon. Odkaz na znění dotační výzvy naleznete zde

Předmětem výzvy je zajištění programu pro děti uprchlíků z Ukrajiny v délce 20 hodin v pěti po sobě jdoucích dnech. V rámci výzvy jsou k dispozici dvě šablony, a to šablona pro aktivity dětí ve věku 3–6 let a pro děti ve věku 6–15 let. Částka za realizaci 1 šablony je 15.000 Kč.

Česká rada dětí a mládeže plánuje podat jeden souhrnný projekt pro dotační výzvu na realizaci aktivit pro uprchlíky z Ukrajiny.

Pokud budete mít Vaše SDH zájem se k projektu připojit, vyplňte, prosím, formulář níže, a to nejpozději do pondělí 2. května 2022. Zájemce následně osloví ČRDM a detaily spolupráce domluví napřímo s SDH. Pro administrativní náročnosti projektu bude ze strany ČRMD počítáno jako náklady na administrativu projektu 1.000 Kč/šablona.

Stručné podmínky nabízených šablon a odkaz na přihlašovací formulář najdete na tomto odkazu 

Pro další informace, prosím, kontaktujte přímo zástupce ČRDM, Vlastimila Juru: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.